Wednesday 6 January 2010

nyydsest eesti keeles

kuskil šveitsis, pilt on tehtud autoaknast:D
arno j6gi ja firenze

ja jälle sama, kuid teise nurga alt. pilt ise tehtud ponte vecchio silla pealt


sest ei viitsi lihtsalt. ei aita see midagi mul uuesti inglise keeles kirjutama hakata, parem siis räägin ja ei kirjuta yldse. vbl peabki hoopis eesti keele elushoidmisega tegelema? kuid suured kirjatähed jne, sry, jääb nii nagu on.



sai ära käidud itaalias, toskaanas. autoga, kokku ehk 2500 km edasi-tagasi. kolm päeva autos. mis seal muud teha kui lugeda ja kududa v6i heegeldada. nyyd ootavad need valminud jupid l6puleviimist. raamatuks olin kaasa v6tnud ulitsakaja "medeia ja tema lapsed". sisu pole m6tet ymber jutustada, ulitsakaja mulle meeldib ja pole siiamaani pettuma pidanud.



šveits oma mägedega oli muidugi...pilte ju v6ib vaadata, aga olla ise selle keskel, väike roomav putukas metallkarbis, ymber hiiglaslikud mäed, m6ned majad päris karmil kallakul, siis saad aru, milline see k6ik tegelikult on ...värvid olid selged, kirkad, vaated v6imsad. itaaliasse j6udes muutus pilt pastelseks ja kord nii, kord naa...m6ni kant, kust läbi s6itsime, oli suisa inetu. 6nneks mitte toskaana ise. kahjuks sadas päris tihti, kujutan ette et suvel päikesega on k6ik veel v6rratult ilusam. nii et on motivatsiooni uuesti minna kyll:) nädalake itaaliat ja tagasi...kui seal t6usis päevane temperatuur isegi +18-ni, siis koju j6udes tervitas meid reibas -5 ja jälle lumi...