Friday 27 August 2010

seep




sellised nad on ja nii sai neid tehtud. nüüd peab septembri keskpaigani ootama, siis saab proovida, kas töötavad ka hästi :)


Saturday 21 August 2010

ja saigi seep tehtud. ja võtan ikka kohvriga lennukisse. kuidagi ikka saab.
hiiumaa pakkisime selleks suveks kokku, oleme linnas ja püüame veel viiimast võtta, ehk siis kino, raamatupoed jne. siis kohvrid kokku ja minekut. kuigi praegu kogu seda segadust siin vaadates ma küll ei tea, kesse teeb seda ja millal... homne päev ja pool ülehomsest, rohkem aega pole. täna ei tee küll enam miskit, poirot ja raamat, homse varna kõik muu.

Friday 13 August 2010

päris seep!

sai nüüd lõpuks ära proovitud. abiks kursaõde, kelle juba hulganisti kogemusi ja loomulikult algul ka koolitus. kuna aga koht, mis muidu neid koolitusi teeb, minu siinviibimise ajal midagi ei paku, sai siis koos tehtud. oli natuke hirmus küll see seebikivi, sest ma ju loomulikult enne lugesin nii palju ta kohta kui oli saada. et pimedaks on võimalik jääda jne...võttis ikka käe värisema. aga keda see takistab, eks. seep tuli kollane, meelõhnaline ka meelisandiga ka, peale kitsepiima, ilma milleta vist ei tule mul küll ükski seep. nüüd ta kuivab...siis jääb üle veel lahendada see küsimus, kudias ma ta eestist kätte saan. oh mulle ikka meeldib oma autoga siin käia, mitte lennukiga, jäävad sellised mõttearendused siis ju ära ja on hea rahulik. täna või homme saab uusi katsetusi teha, kõik kraam on hiiumaale veetud ja ma ainult ootan, millal jõuab külli koos kaalu ja muuga...siis teeme edasi! niiakaua loen retsepte ja muud sellist...ja mõtlen. kas lisada seda? või toda? huvitav igatahes.
siis on veel lõbustustest saada siin perseiidide sadu ja täna käis üks suur rebane maja juures tutvust tegemas. mina muidugi magasin, aga oli nägijaid. pilti pole, see oli selline üllatuskülaskäik.

Monday 2 August 2010

moejoonistus haapsalus

nagu juba neljas aasta käisin haapsalus moejoonistamas, okase muuseumis. ega meid seal palju polnud, kuus tükki said lõpuks tööd seinale. nädala ripuvad nööri küljes, siis peab jälle maha võtma. laupäeval läks joonistamine suht pikale, umbes ühest kuni kaheksani välja, pühapäeval kõigest mingi üle kolme tunni... mul jäi seinale 8 tööd, lootsin küll, et saab vähem jätta, nüüd ju tahaks kindlasti neid ka kätte saada. olen küll proovinud muul ajal ka joonistada, aga nii kambaga ja toredas kohas on see hoopis produktiivsem ja vahvam.