Thursday 26 May 2011













nagu ikka enne suvepuhkust tuleb siin väike paanikahoog sisustamise teemadel. ning mitmed katsed kinnitavad endiselt, et parim antiigikas on troc`n`roll. mitte kõige esinduslikum, aga leida võib igasugu toredaid asju ja hinnad ei nööri hinge kinni. vahel isegi lausa vastupidi. seekord lahkusime art nouveau peegliga. ja plaanitud kulutus osutus kõigest 15 euriseks...igatahes ma olen sigarahul. nüüd tuleb 1 peegel veel leida, vannituppa. ja kraanikausikapp. ja kööki sama asi. ja siis veel nagid esikusse...ja mis kõik veel. ning juulis lohistame asjad hiiumaale. loodetavasti.
järgmine nädal on kavas Barcelonas olla, sinna ma võtan küll ainult fotoka kaasa. ei mingit käsitööd! ja need toredad pärlipoed seal...vat need ma vaatan kõik ükshaaval üle :)






prantsusmaalt ostetud mohäär on peaaegu otsas, aga viimistluseni pole veel jõudnud ning ega enne sügist ma ei usu, et tegelengi üldse sellega. olen püüdnud mohääri juurde leida, aga vat ei sobi mulle see akrüülisegune.

Thursday 5 May 2011

jaapani kangad







eile käisin ühes põnevas poes, mida olin autoaknast punase tule taga passides märganud. et jaapani kangad ja paber. ei no täiesti imeline! netist ma osta ei taha sellist asja, mida tahaks ju ikka lähemalt vaadata ja näppida. ja seda ma ka sain. inimesed, kes seda poodi peavad, olid ka ülimalt sõbralikud ja toredad, pakkusid isegi mulle mu asjade müügivõimlalust seal, neil on seal igasuguste eri rahvustest kunstnike loomingut müügil ka, peale kanga ja paberi. keraamikat, ehteid, mänguasju, pilte jne. ja toimuvad töötoad. spontaanselt saigi siim lubatud maikuus toimuvasse origami-töötuppa, see on küll prantuse keeles, aga no põhimõtteliselt näidatakse ju kõik ette ja ehk saab hakkama. kui nüüd õigesti aru sain, siis on see ka hirmodav, 5 raha kõigest, materjal hinna sees. kuidas see võimalik on, mina ei tea. ostsin prooviks 2 juppi erinvat kangast ja nüüd murran pead, mida siis teha neist. ei raatsi kääre sisse lüüa...aga tahaks hirmsasti!

pood on lahti olnud alla aasta, aga nad on väga lootusrikkad, väidetavalt on nad omataolise kauba pakkujate seas suurimaid euroopas. täitsa võimalik, soovin neile edu igatahes. ja see pole lihtsalt pood, jutu järgi tahavad nad, et sellest kujuneks seline loominguline keskus, kus oleks palju erinevaid võimalusi õppida eri tehnikaid, galerii kunstnike loominguga jne. jällegi läks mul seal jutustades tunnike, väga huvitav ja tore oli! poelink ka www.lecameleoncoquet.eu

ning prantsusmaa mohääritädi andis ka voldiku kaubaga kaasa, sealt selline link