Tuesday 27 March 2012

puder ja kapsad

siin presenteerub 2012 aasta kõige esimene kätetöö. võttis aega mis ta võttis aga valmis ta sai!

see põlev asjandus on mu esineme coq au vin, põlev ollus on konjak ja kukk polegi kukk vaid hoopis munejam isik. nagu raamatus nõuti. peale filmivaatamist (julie&julia) oli hädasti vaja seda va prantsuse kokaraamatut, ja sealt siis pusisingi. muidu aga tundub aasia köök hetkel põnev, koriandrit ja kookospiima meil ikka läheb ja riisiaurutusmasin töötab täie auruga :)




kurat, kus must leib on?! vat eipolegi enam...esteks läks viimane tahke olek selliseks nagu pildilt näha, siis andis otsad leiva poeg ja uus juuretis tõmbas ka hallituseteki peale kohe. nagu kotermann oleks majas...jätsingi siis asja katki, eks ole seda leiba juba viis aastat tehtud kah.


ja siis mis muidu toimub:

hetkel on meil suvi, magnooliad õitsevad ja mitu päeva juba kirun ennast roolis, et jälle jäi fotokas maha...see taimede pildistamine on üks kuri haigus. ning magnooliad õitsevad ju nii ruttu .

aga! kiiruga ja koledasti, sain hulga pudi ära pildistatud. ees ootab veel ehete sorteerimine ja osaline pakendamine ja hindamine ka. olen aprilli lõppu suutnud isegi ühe müügiürituse tekitada :) ja see on teema, mida peaks tõsisemalt võtma. prantsuse keele grupist üks tore ungarlanna ehk tuleb ka läbi ja ostab miskit... eks vaatame. kui päike paistab, tundub kõik lootusrikkam.

sel aastal olen suutnud tomatid suht õigeaegselt mulda torgata, nüüd need vaikselt venivad aknal, peaks vist suuremasse pinda pistma? isegi tomatikomposti suutsin poest koju tuua!

siiapaika selle jutu nüüd jätakski.

Thursday 1 March 2012

pilditu

pildistamise ja piltide laadimisega on täielik ikaldus....ei viitsi, ausaõna. aga varsti peab, järg hakkab kaduma. olen teinud küll üht-teist. ja kolmandat. ja siis veel asju, mis pole üldsegi käsitöö ja millest mu pereõnn ka kuidagi ei sõltu. ehk saab nädalavahetusel natuke päikest ja vanad kondid veavad ennast õue pilti tegema, siis on, mida siia ka riputada.