Friday 30 April 2010




käsitööga asi venib, pole seda va tuju...sest peaks enne igasugu tarvilikud tegemised ära tegema. lihtsalt siis ei teegi midagi. eelmisel nädalavahetusel sai käidud sinises metsas, kasvavad seal mingid metsikud hüatsindid ja veel keegi, keda nimepidi ei tunne. lõhnas. sooja on ka piisavalt, siis oli vist veidi üle 20, eile oli meil päris troopika, 28 plussi, tänaseks asi muidugi maha rahunenud.

Wednesday 21 April 2010

kreemikatsetus




proovisin siis kreemitegemise ka ära. ja ei saaks öelda, et ma rahul olen. miks on kehavõi nii kõva, et raiu või kirkaga? miks läks üks kreem vahtu ja vahtu jäigi? vat mina ei tea. ning lõhnu ma ka enam ei lisa, juhul kui veel teen. läheb liiale mu jaoks, kuidagi lämmatav. peab edasi proovima, mis muud. kõik sai küll grammipealt retsepti järgi tehtud...nii et jah, eks pean siis katsetama, ma küll ei tea, et meil siin kreemikursusi oleks.
näomask rohelisest savist, mangopulbrist ja jogurtipulbrist tuli juba parem ,kuid seda ei või vist liiga kauaks näole jätta, tsementeerub täielikult. aga muidu mulle meeldib. ja hea lihtne on ka, võtad pulbrisegu ja sega törtsu veega ning ongi valmis.

Thursday 8 April 2010

kätis

ja vat mis sai sellest.

tagasi kodus


see oli küll üks tuulisemaid kohti, kuhu olen sattunud. matk parklast nõelte juurde pidi kõrvad peast viima...aga ilus oli küll.


no selle koha pidi ju ka üle vaatama kui juba seal lähedal oled. ma küll ei arvanud, et sinna on turistidele selline lambarada tehtud. et astud aedikuuksest sisse ja siis piiratud rada mööda teed oma ringi ära ning tagasi välja. kuigi, järele mõeldes, eks nii on lihtsam turiste pidada vist.

mitte, et ma oleks just selles teeruumis käinud. kirjaoskaja tuvi aga vist küll :)
mul pole udust aimugi, mis selle väikese küla nimi oli, kust pärineb see parkimissilt. aga iga teine pood oli nõiapood. ju siis kuidagi ajalooga seotud.



käidud ja tagasi. joonistasin ma mitte kriipsugi ja muud ka ei teinud...üritasin küll heegeldada, aga ei. polnud see tunne. siis saigi rohkem käidud ja pilte klõpsitud ning loetud. õnnepalu paradiis ning sergo randröövel. ei saa hiiumaast üle ega ümber. ja paradiisist võin kõneleda küll ülivõrdes. ammu pole lugenud midagi nii head, mõtted, mis isegi mõelnud hiuumaal olles, on lihtsalt ja kaunilt sõnadesse pandud. loed ja naudid. ja kõik on õige ka. randröövel on läbimisel...aga sama asja olen juba lugenud, küll oli autor teine, lugu sama. ja ka sergo mulle meeldib, see näkimadalad oli üllatus, sest ega ma lootnud midagi nii huvitavat. ja keelekasutus ka on tore. nii et käid ühe saare peal, aga mõtetega oled kogu aeg teisel.